Mountainbiking

At se Østafrika fra en cykel giver dig en anderledes eventyrlig mulighed for at opleve og sanse det skønne landskab. Spænd hjelmen på og tag på tur med Explorama. Her får du mulighed for at opleve wildlife – bøfler, gnuer, zebraer, giraffer og elefanter – direkte fra cykelsædet, så bliver det ikke bedre.

Skønne landskaber

De jordrøde veje kombineret med det grønne frodige landskab, er indbegrebet af Afrika.

Lejr i luksus

Komfortable telte med rigtige madrasser danner rammen for en god nattesøvn.

Wildlife

En girafflok på 6 står og nyder deres frokost bestående af lækre blade fra det karakteristiske træ.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme jeres ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for jeres rejse.

Mountainbiking

– det afrikanske eventyr på 2 hjul

Jeg spænder hjelmen og sætter mig op på min cykel. Tager et par dybe vejrtrækninger og gør mig klar til at opleve det afrikanske eventyr i et lidt langsommere tempo. Min kæreste og jeg er de eneste fra Europa blandt de 8 personer, der skal cykle fra Kenyas hovedstad Nairobi til Dar es Salaam i Tanzania. I betryggende afstand kører følge-bilen, der transporterer vores bagage og udover mad og drikkevarer også tilbyder et behageligt sæde, når man trænger til et lille break fra cykelsadlen.

Med vinden i ansigtet nyder jeg landskabet. De jordrøde veje vi kører på, kombineret med det grønne frodige landskab, er for mig, indbegrebet af Afrika. Jeg trækker på smilebåndet og nyder turen. Vi kører mellem 20 og 90 kilometer om dagen, og dermed er der masser af tid til at hoppe af cyklen og nyde landskabet, og de landsbyer vi kører igennem.

Om eftermiddagen kommer vi frem til det sted, hvor vi gør holdt for natten. Vores hjælpere er kørt i forvejen og har allerede gjort vores lejr klar. De store og meget komfortable telte med rigtige madrasser skal danne rammen for vores nattesøvn – vi falder uden tvivl i søvn meget let.

Udenfor er vores hjælpere i fuld gang med at tænde op i bålet og forberede aftensmaden. Roen og freden har sænket sig over vores lejr, og det er tid til at nyde den romantiske solnedgang over savannen og stjernerne på nattehimlen. Det er fantastisk ikke at skulle koncentrere sig om andet end at nyde. Efter en dejlig nats søvn og et velsmagende morgenmåltid, er vi klar til at begive os af sted. Ruten vi kører på er lidt fra alfarvej og derfor ser vi meget lidt trafik. Følelsen af at være helt alene på vejen giver oplevelsen et særligt skær. Vi er kørt væk fra den pulserende energi i Kenya og tramper nu i pedalerne med den åbne savanne på beggesider af vejen. Under den skyfrie østafrikanske himmel føler jeg at jeg lever – tænk at være så privilegeret at kunne opleve dette. Mine tanker bliver afbrudt af et højt råb. Min kæreste peger hen mod akacietræerne. En girafflok på 6 står og nyder deres frokost bestående af lækre blade fra det karakteristiske træ. Vi stopper op og finder kameraet frem.

Turen mellem Nairobi og Dar es Salaam tager i alt 16 dage og kræver kun, at du er fortrolig med almindelig kørsel på cykel i fladt terræn. At se Østafrika fra en cykel giver dig en anderledes eventyrlig mulighed for at opleve og sanse det skønne landskab. Spænd hjelmen på og tag på tur med Explorama. Her får du mulighed for at opleve wildlife – bøfler, gnuer, zebraer, giraffer og elefanter – direkte fra cykelsædet, så bliver det ikke bedre.

Det afrikanske eventyr på 2 hjul

At se Østafrika fra en cykel giver dig en anderledes eventyrlig mulighed for at opleve og sanse det skønne landskab. Spænd hjelmen på og tag på tur med Explorama. Her får du mulighed for at opleve wildlife – bøfler, gnuer, zebraer, giraffer og elefanter – direkte fra cykelsædet, så bliver det ikke bedre.

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?