teambuilding rejser

Teambuilding rejser
ud over det sædvanlige

Hvad er en teambuilding rejse med Explorama?

Et team bygges på relationer mellem mennesker, hvor optimal udnyttelse af styrker, og afdækning af svagheder er en vigtig forudsætning for at teamet fungerer.

For at kunne yde optimalt, kræver det, at relationerne mellem medarbejderne udbygges og vedligeholdes.

Formålet med vores teambuilding rejser er at skabe rammerne for medarbejdernes kendskab til hinandens styrker og svagheder gennem opgaver og oplevelser, der knytter dem tættere sammen, udfordrer teamets kapacitet, og skaber øget tillid i teamet.

“Tag med på en ekstraordinær teambuilding rejse sammen med dine kolleger, udforsk verden, styrk forbindelserne, og forøg motivationen i dit team.”

Hvorfor virker vores teambuilding rejser?

For at et team kan fungere optimalt er det afgørende, at man kender hinandens styrker og svagheder, og ikke bare hinandens kompetencer.

Hos Explorama mener vi at omgivelser og oplevelser er essentielle i forhold til at skabe teambuilding der fungerer. Det handler om at skabe rammerne for unikke oplevelser i ukendte og uvante omgivelser. Når konkrete opgaver og udfordringer løses i uvante omgivelser/samfund/kulturer, vækker det kreativitet og giver unikke oplevelser.

Hvis et team oplever noget nyt og spændende, som er forbundet med konkrete opgaver og udfordringer, husker man det bedre selv, og det bliver samtidig noget man kan relatere til i teamet, da det er knyttet til en kæmpe oplevelse man har haft sammen.

“At flytte sin teambuilding uden for de kendte rammer, og dermed komme ud af sin komfortzone, giver mulighed for at droppe den professionelle facade, at komme forbi dagligdagens rutiner og relationer. ”

Hvordan skaber vi den optimale rejse sammen?

For at skabe den helt rigtige rejse for jer og jeres team, skal vi selvfølgelig kende jeres ønsker og behov:

 • I ringer for en uforpligtende snak
 • Vi mødes og taler rejse. Under dette møde vil vi lytte til jeres rejseoplevelser, og vi vil høre, hvilke oplevelser der har gjort størst indtryk på jer. Vi vil søge at inspirere jer med nogle af de oplevelser, som Explorama giver jer mulighed for at prøve
 • Hvis der viser sig at være grundlag for at gå videre sammensætter vi skelettet til et program, tilpasset ønsker om indhold, varighed og prisniveau
 • Vi præsenterer jer for programmet
 • I beslutter om vi skal arbejde videre (betaling af commitment-fee)
 • Vi udarbejder et detaljeret program og træffer alle nødvendige aftaler.
 • Evt. forberedelsesfase – faciliteret af teambuilding-ekspert
 • Endelig afregning
 • Rejse – med teambuilding-ekspert
 • Afrunding ved teambuilding-ekspert
 • Feedback

 

SHARE ON

twitter pinterest facebook

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme jeres ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for jeres rejse.

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?