teambuilding rejser

Rejser der udvikler dig,
og giver dig et helt nyt perspektiv på tilværelsen

Oplev

En rejse i samarbejde med Explorama vil som regel bestå af forskellige komponenter, som du selv har indflydelse på hvordan skal kombineres og prioriteres.

Du har mulighed for at opleve et overflødighedshorn af store og ægte naturoplevelser. Samtidig har du også muligheden for at opleve de mange andre facetter på din destination: Moderne og traditionel kultur, storbyudvikling, lokal madkultur, musik og meget meget mere.

Eksempelvis kan rejsen kombinere indhold såsom: River rafting på Nilen, safariture, trekking på Kilimanjaro, krydstogt på Victoriasøen, besøg på natklub med livemusik, ophold hos en lokalfamilie og besøg på lokal skole. Kort sagt – du er på første parket til dit livs oplevelsesrejse.

“En rejse er en enestående mulighed for udvikle sig. For at vokse som person, som familie eller som gruppe gennem oplevelser under fremmede himmelstrøg, som giver et helt nyt perspektiv på tilværelsen.”

Indlev

Med Explorama har du mulighed for at opleve kultur og traditioner helt tæt på. Du kan opleve de lokale stammer, der lever på samme måde som de har gjort i generationer, og du kan deltage i hverdagen i et af de mindre lokalsamfund.

Hvad med at bruge en dag på at hjælpe landsbykvinderne med at lave mad over bålet, eller hvad med at bruge en dag på at hjælpe en kaffebonde med at høste sine bønner? Udover at give en hjælpende hånd med, får du selv mulighed for at komme helt tæt på det lokale liv. Dermed kan du få et helt unikt indblik i en dagligdag, som ligger så fjernt fra vores. Formentlig vil muligheden for dybere indlevelse give en perspektivrig erfaring som du sent vil glemme.

Explorama arrangerer skræddersyede oplevelsesrejser til Kenya, Tanzania og Uganda for dig, der gerne vil opleve noget ekstraordinært, noget der udfordrer dig og noget der sætter perspektiv på tilværelsen.

Hvor andre rejsebureauer spørger: “Hvor vil du hen?”, spørger vi: “Hvordan vil du gerne have din rejse påvirker dig?”

“Explorama arrangerer skræddersyede dannelsesrejser til Kenya, Tanzania og Uganda for dig, der gerne vil udnytte den mulighed. Hvor andre rejsebureauer spørger: “Hvor vil du hen?”, spørger vi:

“Hvordan vil du gerne have, din rejse påvirker dig?”.”

Udlev

Med Explorama kan du også kombinere frivilligt velgørende arbejde med turisme. På den måde kan du som en del af din rejse være med til at gøre en reel forskel for det lokalsamfund du besøger.

Næsten uanset din uddannelsesbaggrund eller erhvervsmæssige erfaring vil din viden kunne komme andre til gode. Det kan være i form af undervisning, sparring, opkvalificering, eller deltagelse i dagligt arbejde.

Explorama hjælper med at finde et sted eller et projekt, hvor du kan bruge dine erfaringer og kompetencer fra eget arbejdsliv eller virke, og på den måde kan du være med til at skabe forbedrede vilkår for lokale kollegaer.

SHARE ON

twitter pinterest facebook

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme dine ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for din rejse.

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?