Vi ser en rejse som en unik mulighed for at udvide sin horisont og samtidig vokse som menneske

Rejser med mening

På nutidens verdenskort er de uudforskede områder ikke blot de geografiske lokaliteter. Det er i lige så høj grad de uendelige antal oplevelser, du ikke har prøvet før, men som kan inspirere dig og påvirke dit syn på dig selv og din omverden.

Hvad enten du er interesseret i kultur, natur, aktiv ferie eller gerne vil gøre en forskel, mens du rejser, så har Explorama noget at tilbyde dig.

En rejse med Explorama skal indeholde noget ekstraordinært

Vi skaber den unikke rejse for dig

Måske kan et par uges frivilligt arbejde hos en hjælpeorganisation give dig ny inspiration til dit arbejdsliv? Måske kan et ophold i en landsby hjælpe dig til at sætte mere pris på de ting i livet, der virkelig betyder noget? Eller måske kan en periode på “African time” gøre dig og familien bedre i stand til at være til stede i nuet sammen?

Uanset hvad kan vi sammen skabe en rejse, du aldrig vil glemme, ved hjælp af vores indgående kendskab til Østafrika og vores omfattende lokale netværk og kendskab til anderledes og ekstraordinære oplevelser.

“En rejse med Explorama skal udfordre dig”

Ansvarlig turisme

Explorama arbejder ud fra en overbevisning om, at turisme kan være en katalysator for udvikling, hvis det gøres efter de rigtige principper.

Et af disse er, at de penge, rejsende bruger, bør ende i lokale hænder. Derfor arbejder vi med lokale safari-operatører, guider og fixere, både når rejseprogrammer skal planlægges, og når nyt indhold skal udarbejdes. På den måde kommer den største værditilvækst lokalsamfundet til gode, samtidig med at vi bidrager til en fortsat udvikling af kompetencer inden for turisme og service.

“En rejse med Explorama skal sætte perspektiv på tilværelsen”

SHARE ON

twitter pinterest facebook

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme jeres ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for jeres rejse.

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?