White Water Rafting på Nilen

White Water Rafting på Nilen er et af de bedste og smukkeste steder at udøve denne ”adrenalin-sport” på. Samtidig er der flere karakteristiske ting, der gør det meget mere sikkert her i forhold til andre steder i verden med samme høje strømfaldskategorier.

Adrenalin-kick?

Prøv kræfter med Nilen og dens mange strømfald

Nilens udspring

Et af de bedste og smukkeste steder at udøve denne sport

Humøret er højt

Følelsen af at ”bølgerne bare kan komme an”

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme jeres ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for jeres rejse.

White Water Rafting på Nilen

– Wild on the Nile

Vi er kommet til Jinja – Ugandas næststørste by – og stedet hvor Nilen begynder sin 6500 kilometer lange rejse fra Victoriasøen til Middelhavet. Derfor omtales det af lokale som ”Source of the Nile”. Vi er her dog ikke udelukkende for at se Nilens udspring, men for at prøve kræfter med Nilen og dens mange strømfald – på jagt efter et rigtigt adrenalin-kick.

Det er tidligt tirsdag morgen og vi sidder 8 personer i den røde gummibåd. Udstyret med hjelm, svømmevest og hver vores paddel, er vi klar. Eller så klar som man nu kan være, når man snart skal ud og prøve kræfter med de frådende bølger.

Selv om de mest almindelige skader under White Water Rafting er solskoldning og et blåt mærke fra en vildfaren paddel, så går man ikke på kompromis med sikkerheden. Derfor indledes hver tur med at øve kommandoer og redninger, samtidig med at en større flåde af kajakker kredser om os, og er klar til at gribe ind, hvis det bliver nødvendigt.

”Are you ready?”, råber vores bådfører Will. Jeg kigger rundt i båden og fornemmer en vis spænding, da vi kan ane det første større strømfald forude. ”Forward paddle”, råber Will.

Vi er midt i strømfaldet og padler af alle kræfter. Vi glider nedad, og op og ned ad en bølge. Der vælter vand ind i ansigterne på os, og jeg når faktisk ikke at se noget som helst, før det hele er overstået og vi igen glider ud i roligt vand. Vi er nu for alvor i gang og humøret er højt. Følelsen af at ”bølgerne bare kan komme an” præger stemningen i gummibåden. Vi er på vej mod Nilens længste ”wave train” (flere bølger efter hinanden) og lægger alle kræfterne i for at få den helt rette position, når vi skal møde bølgerne. Som vi har lært kaster vi os ned i bunden af båden, og ser den frådende hvide skum fra bølgen rejse sig foran os. Will kæmper med at få rettet båden op, så vi undgår at ramme bølgen skævt…

White Water Rafting på Nilen er et af de bedste og smukkeste steder at udøve denne ”adrenalin-sport” på. Samtidig er der flere karakteristiske ting, der gør det meget mere sikkert her i forhold til andre steder i verden med samme høje strømfaldskategorier. For det første er her meget vand, hvilket betyder, at eventuelle sten og klipper i strømfaldene ligger så dybt, at man næppe rammer dem. For det andet er der mellem strømfaldene lange strækninger med roligt vand, så her bliver man altid stoppet efter et langt strømfald og dermed forsvinder ingen længere ned ad floden.

Så tænder du på vand, vilde oplevelser i naturen og søger et adrenalin-kick, så tag med Explorama på White Water Rafting på Nilen – det er det ultimative vandeventyr.

Wild on the Nile

Nilen er et af de bedste, sikreste og smukkeste steder at udøve White Water Rafting.

Så tænder du på vand, vilde oplevelser i naturen og søger et adrenalin-kick, så er White Water Rafting på Nilen det ultimative Explorama-eventyr.

 

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?