Snorkling

Kenya og Tanzania byder på de lækreste hvide sandstrande og du kan snorkle og dykke i det azurblå hav i Det Indiske Ocean. Så hvis du er til blomstrende koralrev, farverige tropiske fisk, smukke laguner og lækker azurblåt vand, så rejs med Explorama til det rene ferieparadis.

Paradisiske omgivelser

Solens stråler nærmest forfører os, da vi går hånd-i-hånd gennem den hvide sandstrand med de blidt vajende kokospalmer. Det her er indbegrebet af Bounty-land og et rigtigt afstressende ferieparadis.

Helt ny verden

Der er en helt ny verden under havets overflade, som bare venter på at blive udforsket. Det er en vidunderlig oplevelse, hvor alle kan deltage. Der er kun brug for en snorkel og en maske.

Se delfinerne

Delfinerne kommer tættere på vores båd, og vi sidder alle helt stille og betragter de intelligente dyr i deres naturlige omgivelser. De bevæger sig graciøst gennem vandet, og vi er sågar så heldige at se et par af dem springe op og ned i vandet.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vi sidder klar for at svare på alle spørgsmål omkring vores rejser, og bestræber os på at imødekomme jeres ønsker mht. indhold og aktiviteter. Kontakt os, så vi kan skabe de rigtige rammer for jeres rejse.

Snorkling

- Afrika set under vandet

 

”En daseferie her er den mest perfekte afslutning på den bevidsthedsudvidende safari, vi lige har været på”, overbeviser min kæreste mig om, da vi står og kigger på kortet over Kenya, og hun peger på kysten ved Mombasa. ”De lange hvide sandstrande, et af verdens længste koralrev og det mest azurblå vand – what’s not to like?”, triumferer hun med det største smil på læberne. Jeg er overbevist og lægger mine badebukser øverst i tasken.

 

Solens stråler nærmest forfører os, da vi går hånd-i- hånd gennem den hvide sandstrand med de blidt vajende kokospalmer. Det her er indbegrebet af Bounty-land og et rigtigt afstressende ferieparadis. Vi er på vej ud for at snorkle. Østafrika under vandet har et lige så myldrende liv, som man finder på savannen.

 

Sammen med fire andre gæster sætter vi os til rette i båden for at sejle ud til verdens næstlængste koralrev. Vi er ikke nået særligt langt, før vi er så heldige at se en flok delfiner. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville se delfiner her, så jeg bliver nærmest helt euforisk af glæde.

 

Delfinerne kommer tættere på vores båd, og vi sidder alle helt stille og betragter de intelligente dyr i deres naturlige omgivelser. De bevæger sig graciøst gennem vandet, og vi er sågar så heldige at se et par af dem springe op og ned i vandet. Et helt fantastisk skue som frembringer store smil på alles læber. Jeg er faktisk helt klar til at springe i og svømme med dem, men vores kaptajn fører vores båd videre.

 

Vi sejler tættere på koralrevet og springer i det varme vand. Vandtemperaturen ligger på omkring 25 grader, så kroppen falder helt til ro i de behagelige omgivelser. Vi har vores snorkeludstyr, dykkerbriller og undervandskamera med. Vi svømmer langs en klippevæg, som er fyldt med koraller. Jeg har aldrig set så mange og så farverige fisk på en gang. Farverne, både på fiskene og korallerne, er meget iøjnefaldende.

 

Efter at have snorklet i et par timer, sejler vi tilbage til stranden, hvor vores kaptajn og hans medhjælper laver velsmagende frokost til os – grillet barracuda med kokossauce og frisk mango. Det er forkælelse for alle sanser.

 

Der er en helt ny verden under havets overflade, som bare venter på at blive udforsket. Det er en vidunderlig oplevelse, hvor alle kan deltage. Der er kun brug for en snorkel og en maske. Så hvis du er til blomstrende koralrev, farverige tropiske fisk, smukke laguner og lækker azurblåt vand, så rejs med Explorama til det rene ferieparadis.

 

 

EXPLORAMA DANMARK

Henningsens Allé 2B
2900 Hellerup
Danmark

+45 41 17 42 42

EXPLORAMA KENYA

Milimani Estate
20100 Nakuru
Kenya

+254 792 792 444

SKAL VI RINGE JER OP ?